fredag 1 april 2011

Musiklista dag 02 – din hatlåt

Det finns många låtar jag hatar, men dom brukar jag ju undvika att lyssna på och vill helst inte sprida dom heller ;) Dock finns det två låtar från min barndom som jag verkligen inte klarar att höra. Kanske inte hatar dessa låtar, men dom är så sorgliga att jag knappt står ut! Oh the heartbreak.


ÅÅååååååh alltså. Så himla sorgligt när han ångrar sig. :(


Behöver jag ens förklara? Dör så sorgligt.

5 kommentarer:

  1. men lilla älskade barn!
    Jag vet att du verkligen från späda år ogillat dessa två - men brevet från lillan, pappan är väl till sjöss och kommer snart - varför är den så sorglig?
    puss m

    SvaraRadera
  2. jag älskade dock den sista låten när jag var liten, just för att den var så sorglig (hade väl ett självplågande drag redan då). Men han är väl inte till sjöss? Han är ju död och hon sjunger för att han ska komma hem och inga presenter vill hon ha, bara att han ska komma hem, men det gööööör han aldrig! BUHU!

    SvaraRadera
  3. ja nä nu har ju Sanna DEFINITIVT förstört låten för evigt!!! åååååååååh tänk så kommer han aldrig? :( buhuuuu!

    SvaraRadera
  4. nä det håller jag inte med om, hon skriver ju "allt jag vill ha är ett halsband av korall, ingenting annat det kostar för mycket" o är papapn död kan hon väl inte få ett halsband? Han är till sjöss alltså!! m/å

    SvaraRadera
  5. haha nä jag tror att om man ska tänka rationellt så är han inte där för att han är nånstans i sydamerika och det är hans unge som ska skriva detta brev (till Evert själv asså). Men när jag var liten tänkte jag alltid att han var död och kan int få det ur huvet, men det stämmer som sagt högst troligt inte med sångens uppkomst, inget att oroa sig för alltså!

    SvaraRadera